Våra tjänster & produkter

Kontakta oss

Kvalificerade elektromekaniker och teknisk utrustning samlad

Omlindning eller köpa en ny motor?

Vi skall givetvis beakta att en 10-20 år gammal motor aldrig kan bli bättre, vad det gäller verkningsgrad, än dagens moderna IE3 och IE4 motorer, och att en motor med skadade elektroplåtar inte skall lindas utan skrotas. Men en modern högverkningsgradsmotor som testats normenligt innan omlindning och som lindas med en fackmans noggrannhet och med material av högsta kvalitet behåller sin höga verkningsgrad.

Det enda sättet att avgöra när en elmotor skall repareras eller bytas ut är att en välutbildad elektromekanisk verkstad gör en noggrann undersökning av motorn. Genom att sedan erbjuda kunden en LCC (lifecyclecoast) analys kan vi hjälpa kunderna avgöra när den skall repareras eller köpa en ny elmotor.

Fältservice

Vi installerar och driftsätter frekvensomriktare, motorer och pumpanläggningar. Med hjälp av kunnig personal och modern utrustning kan vi hjälpa er att utföra både underhållsservice och akutservice av er drivutrustning på plats.

Pumpar är en applikation som kan kräva en snabb service på plats. Med hjälp av ett stort lager av reservdelar och axeltätningar kan vi laga en trasig pump på plats utan att ni behöver montera bort den.

Med hjälp av uppriktningslaser kan vi se till att minska slitaget på era lager och axeltätningar. Även på mindre drifter har laseruppriktning visat sig vara en lönsam investering. Vi har laserutrustning för både direktkopplade drifter och remdrifter.

Verkstad

Här finns kvalificerade elektromekaniker och teknisk utrustning samlad. Som kund kan du vara säker på att arbetet är fackmässigt utfört och kontrollerat. Våra mekaniker har lång erfarenhet av omlindningar och reparationer, så du kan känna dig trygg när du servar din elmekaniska utrustning hos oss.

Produkter

På våra lagerhyllor hittar ni elmotorer, frekvensomriktare, pumpar, växlar och andra transmissionsdetaljer som kilrep, remskivor, kedjor och kedjedrev.

Vi har också stor kunskap om reservkraft och generatorer.
Vi jobbar med de flesta fabrikat som förekommer på marknaden och väljer tillsammans med er vad som passar bäst i just er applikation.